Acasă Poliția informează! Siguranța cetățenilor – prioritatea Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița

Siguranța cetățenilor – prioritatea Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița

46
0

Pe parcursul zilei de ieri, 15 iunie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte structuri teritoriale cu atribuții în menținerea ordinii și siguranței publice, au continuat acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor.

Astfel, au fost organizate 20 de acțiuni punctuale care au vizat limitarea infectării cu virusul Sar-CoV-2, descurajarea săvârșirii unor infracțiuni și prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Polițiștii au legitimat 1.137 de persoane, au controlat 74 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 247 de obiective de interes, dintre care 74 au fost restaurante/terase/fastfood-uri.

De asemenea, polițiștii de la rutieră au acționat pentru prevenirea producerii unor accidente de circulație și creșterea gradului de siguranță în trafic, fiind oprite pentru control 64 de mijloace transport persoane.

Reamintim cetățenilor faptul că portul măștii de protecție este în continuare obligatoriu în spațiile publice închise, în mijloacele de transport în comun, spații comerciale, precum și în spațiile publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri sau stații pentru transportul în comun.