Acasă Poliția informează! Și pe caniculă polițiștii dâmbovițeni sunt în permanență la datorie pentru asigurarea...

Și pe caniculă polițiștii dâmbovițeni sunt în permanență la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică!

43
0

Pe parcursul zilei de ieri, 18 iulie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost la datorie și au continuat misiunile pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, pe raza județului, au fost instituite 39 de filtre, au fost legitimate peste 400 de persoane, au fost controlate peste 150 de autovehicule, iar, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 282 de sancțiuni contravenționale.

Din totalul sancțiunilor, cele mai multe dintre acestea, 170, au fost pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, în cadrul acțiunilor din trafic, polițiștii au reținut 9 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

De asemenea, pentru depistarea consumului de substanțe substanțe psihoactive sau alcool la volan, polițiștii au testat 79 de conducători auto.

Acțiunile vor continua și pe parcursul zilei de astăzi.

Foto: Sebitoriale.ro

Articolul precedentVrei să te angajezi? Sunt peste 500 de locuri de muncă disponibile azi în Dâmbovița!
Articolul următorÎți cauți un job? Sunt peste 600 de locuri de muncă disponibile azi în Dâmbovița!