Acasă Comunicat de presă Sfârșit de săptămână în siguranță

Sfârșit de săptămână în siguranță

37
0

În zilele de 20 și 21 ianuarie a.c., peste 400 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost la datorie și au acționat pentru creșterea gradului de siguranță în segmentul stradal, descurajarea și sancționarea comportamentelor de tip violent sau antisocial, creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea consumului de alcool și substanțe interzise.

În această perioadă, polițiștii au fost solicitați să intervină la 64 de evenimente, dintre care 41 au fost sesizate prin SNUAU 112.

Au fost semnalate 39 de infracțiuni, din totalul acestora 13 fiind infracțiuni contra persoanei și 4 infracțiuni contra patrimoniului,

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 416 sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 115.955 de lei.

De asemenea, în această perioadă, poliţiştii au retras 15 certificate de înmatriculare și au reţinut 25 de permise de conducere, dintre care 7 pentru consumul de alcool și 4 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Foto: Sebitoriale.ro

Articolul precedent„24 ianuarie 1859 în conştiinţa românilor” – concurs județean anual pentru liceeni
Articolul următorHai și tu la concertul dedicat împlinirii a 165 de ani de la Unirea principatelor Române! Accesul este liber!