Acasă Poliția informează! Sesiuni de informare a elevilor, în apropierea vacanței de vară

Sesiuni de informare a elevilor, în apropierea vacanței de vară

87
0

Pe parcursul acestei zile, 22 iunie, structura de analiză și prevenire a criminalității, alături de polițiști de la rutieră și din cadrul Biroului Siguranță Școlară, au vizitat patru unități de învățământ de pe raza municipiului Târgoviște, unde au discutat  cu elevii în vederea  prevenirii comportamentelor delincvente și a victimizării acestora.

Polițiștii, în cadrul sesiunilor de informare, au abordat diferite teme referitoare la siguranța rutieră, siguranța din mediul online, modalitățile de autoprotecție în diverse situaţii de risc, efectele negative ale consumului de substanțe interzise și traficul de persoane, fiind adresate sfaturi adaptate vârstei.

Astfel de activități vor fi organizate și în perioada următoare, prevenirea victimizării minorilor fiind o prioritate a polițiștilor din Dâmbovița.

Activitatea desfășurată pe parcursul acestei zile a fost organizată în colaborare cu  reprezentanți de la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Dâmbovița.

Articolul precedent74 de decese ale unor pacienți infectați cu Covid-19 au fost raportate azi, dar numai 4 s-au produs în ultimele 24 de ore!
Articolul următorPrima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale s-a desfășurat fără incidente în Dâmbovița