Acasă Poliția informează! Sesiune de informare dedicată tinerilor din municipiul Târgoviște

Sesiune de informare dedicată tinerilor din municipiul Târgoviște

126
0

Astăzi, 19 octombrie, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu reprezentanții Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centru Regional Ploiești, au organizat o întâlnire cu studenții, elevii și cadrele didactice din cadrul Universității Valahia și Școlii Gimnaziale  „Prof. Paul Bănică”.

În cadrul activităților, două persoane private de libertate, aflate în custodia Penitenciarului de Femei Târgșor, au împărtășit experienţele lor de viaţă și au răspuns la întrebările tinerilor.

Pe lângă sfaturile și recomandările preventive, polițiștii i-au îndemnat pe studenți și elevi să învețe din poveștile prezentate.

Totodată, Anca Violeta Stoenescu, multiplă campioană la baschetul feminin, i-a încurajat pe cei prezenți să aleagă sportul ca alternativă de petrecere a timpului liber.

Acțiunea a fost organizată la Biblioteca Universității Valahia, cu prilejul ”Săptămânii prevenirii traficului de persoane”, și a avut ca obiectiv conștientizarea publicului larg, în special a categoriilor vulnerabile, cu privire la efectele acestui fenomen.

După finalizarea activității, polițiștii, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centru Regional Ploiești, s-au deplasat la Școala Gimnazială ”Radu cel Mare” unde au organizat o noua sesiune de informare a elevilor de la această unitate de învățământ.

Articolul precedentNoua bază sportivă de la Vișina și noul sediu al Primăriei Valea Mare sunt două investiții care vor spori de astăzi gradul de confort al locuitorilor celor două comune
Articolul următorEURES România oferă 236 de locuri de muncă în Spaţiul Economic European