Acasă Consiliul Local Municipal Târgoviște Ședința ordinară a CLM Târgoviște. Majoritatea PSD a adoptat toate proiectele de...

Ședința ordinară a CLM Târgoviște. Majoritatea PSD a adoptat toate proiectele de hotărâre.

261
0

Joi, 30 iulie 20202 a avut loc Ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Târgoviște, desfășurată, la fel ca precedentele, online. Pe ordinea de zi s-au aflat 16 proiecte de hotărâre, adoptate toate de majoritatea deținută în CLM de către reprezentanții Partidului Social Democrat. Consilierii PNL au votat împotriva tuturor proiectelor de pe ordinea de zi, după ce semnalaseră probleme privind proiectul de hotărâre de la punctul 10 ”modificarea H.C.L. nr. 304/29.07.2019 referitoare la aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului „Reabilitare și modernizare stadionul Municipal Eugen Popescu din Târgoviște”. Hotărârea a fost adoptată, dar rămâne de văzut dacă va trece de controlul de legalitate al instituției Prefectului. Vă prezentăm acum mai jos lista proiectelor de hotărâre adoptate săptămâna trecută, și vom reveni zilele următoare cu articole despre aceste hotărâri.

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al Poliției Locale a Municipiului Târgoviște.

2. Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei  statului de funcții ale Direcției de Salubritate.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea costului mediu de întreținere și a metodologiei de organizare și funcționare a Compartimentului Educație timpurie din cadrul Direcției de Asistență Socială pentru anul  2020-2021.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea contribuției lunare și stabilirea standardelor minime de cost în cadrul Centrelor apartinând Direcției de Asistență Socială.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului propriu al Municipiului Târgoviște la data de 30 iunie 2020.

6. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri  și cheltuieli al Municipiului Târgoviște pe anul 2020.

7. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 35/14.02.2020 privind aprobarea documentației tehnico-economice faza Studiu de Fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul „Modernizare reabilitare strada Neagoe Basarab din Municipiul Târgoviște”.

8. Proiect de hotărâre pentru modificarea completarea HCL nr. 233/28.06.2017 privind aprobarea Acordului de parteneriat dintre Municipiul Târgoviște și Federația Română de Fotbal, în vederea realizării obiectivului de investiții: „Construire teren de fotbal cu gazon sintetic pentru antrenament”.

9. Proiect de hotărâre privind modificarea H.C.L. nr. 206/29.06.2018 referitoare la aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Reabilitare și modernizare Piața Tricolorului din Municipiul Târgoviște”, județul Dâmbovița.

 10. Proiect de hotărâre privind modificarea H.C.L. nr. 304/29.07.2019 referitoare la aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului „Reabilitare și modernizare stadionul Municipal Eugen Popescu din Târgoviște”.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor Planuri Urbanistice.

12. Proiect de hotărâre privind modificarea inventarului bunurilor care apartin domeniului public al Municipiului Târgoviște.

13. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al Municipiului Târgoviște în vederea scoaterii din functiune și casarea unor bunuri aflate în Parcul Mitropoliei.

14. Proiect de hotărâre privind solicitarea Consiliului Local Municipal Târgoviște de trecere din proprietatea publică a Județului Dâmbovița în proprietatea publică a Municipiului Târgoviște a împrejmuirii de 79 metri situată în strada Moldovei nr. 5.

15. Proiect de hotărâre pentru modificarea anexei la HCL nr. 134/28.02.2019 privind aprobarea atribuirii directe a serviciului de transport public local în Municipiul Târgoviște către Societatea Servicii Publice Municipale Târgoviște S.R.L..

16. Proiect de hotărâre privind preluarea în proprietatea Municipiului Târgoviște a două terenuri situate în str. Calea Câmpulung.

17. Informare privind activitatea asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav desfășurată în semestrul I al anului 2020.

Articolul precedentCauți să te angajezi? Sunt 325 de locuri de muncă vacante în județ!
Articolul următorÎn sfârșit sunt sub 1000: 823 noi cazuri de coronavirus în țară!