Acasă Consiliul Local Municipal Târgoviște S-a constituit noul Consiliu Local Municipal Târgoviște

S-a constituit noul Consiliu Local Municipal Târgoviște

170
0

Luni, 2 noiembrie, la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște a avut loc, în condiții speciale de protecție împotriva răspândirii epidemiei de coronavirus, ședința de constituire a noului Consiliu Local Municipal ce a rezultat în urma alegerilor locale din data de 27 septembrie 2020. Din totalul de 21 de consilieri locali municipali (12 de la PSD, 5 – PNL, 2 – USR PLUS, 1 – PRO România, 1 – PMP) au fost prezenți și au depus jurământul 19 dintre ei. De asemenea, a depus jurământul pentru noul mandat de patru ani primarul reales al municipiului, Cristian Daniel Stan.

Ceremonia a fost scurtă și fără public, fiind prezenți, în afara reprezentantei Instituției Prefectului, doamna Cristina Safta, noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, Vicarul Eparhial Ionuț Ghibanu și trei parlamentari PSD, vicepreședintele Senatului, senatorul Titus Corlățean, senatorul Ionuț Vulpescu și doamna deputat Carmen Holban.

Evenimentul de ieri a marcat și încetarea mandatului vechiului Consiliu Local Municipal Târgoviște, care a mai avut o ședință ”de îndată” cu numai trei zile în urmă, ședință destinată unei noi rectificări a bugetului municipiului.

Sperăm ca activitatea noului Consiliu Local Municipal Târgoviște să fie dedicată total dezvoltării orașului și ca de la an la an târgoviștenii să o ducă mai bine. Deocamdată consilierii au în față provocarea uriașă adusă de pandemia de coronavirus, cifrele raportate zilnic pentru Târgoviște și majoritatea localităților dâmbovițene fiind mari și în creștere continuă. Așteptăm cu interes primele decizii care să arate o mobilizare exemplară și responsabilizarea tuturor factorilor de decizie, pentru a depăși cu bine și această încercare.

Articolul precedentDe ieri până azi, numai 25 de noi cazuri de coronavirus depistate în județ
Articolul următorComunicat de presă privind modul de eliberare a cardului naţional şi a cardului european de sănătate duplicat