Acasă Comunicat de presă Rezultatele acțiunilor desfășurate în ultimele 24 de ore de către polițiștii dâmbovițeni

Rezultatele acțiunilor desfășurate în ultimele 24 de ore de către polițiștii dâmbovițeni

19
0

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost prezenți în teren pentru creșterea gradului de siguranță în segmentul stradal, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea unor accidente de circulație cu consecințe grave.

Pe raza județului, au fost instituite 15 filtre, fiind legitimate 409 persoane și oprite pentru control 249 de autovehicule.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 272 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 59.185 de lei.

Din totalul sancțiunilor, 44 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar 228 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind regulile de circulație pe drumurile publice.

În cadrul activităților desfășurate pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice din județ și prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii au testat peste 140 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

De asemenea, în această perioadă, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare și au fost reținute 12 permise de conducere, dintre care patru au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză și unul pentru consumul de băuturi alcoolice.

Foto: Sebitoriale.ro

Articolul precedentÎți cauți un job? 559 de posturi sunt disponibile azi în Dâmbovița!
Articolul următorHai și tu la teatru! ”Proștii sub clar de lună”, după Teodor Mazilu, o nouă premieră la Teatrul Tony Bulandra Târgoviște!