Acasă Comunicat de presă Rezultatele acțiunilor desfășurate de polițiști pentru siguranța cetățenilor

Rezultatele acțiunilor desfășurate de polițiști pentru siguranța cetățenilor

10
0

La data de 20 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au desfășurat 6 acțiuni în sistem integrat, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice, combaterea infracționalității și asigurarea unui climat de ordine publică.

Polițiștii au fost prezenți pe sectoarele de drum intens circulate și în zonele de interes, fiind organizate 15 filtre pe raza întregului județ.

În cadrul misiunilor desfășurate, au fost legitimate peste 380 de persoane, controlate 293 de autovehicule și testați 73 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 203 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 44.000 de lei.

Cele mai multe sancțiuni contravenționale, 179, au fost aplicate pentru nerespectarea regimului circulației rutiere pe drumurile publice.

Alte 20 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, polițiștii au reținut 5 permise de conducere (două pentru depășirea regimului legal de viteză) și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Foto: Sebitoriale

Articolul precedentInspectorii antifraudă au identificat o rețea specializată în fraude economice în domeniul comercializării de bunuri și servicii
Articolul următorÎn zilele de 22 și 23 noiembrie la Complexul Turistic de Natație Târgoviște se desfășoară ediția anuală a Campionatului Național de Înot al Ministerului Afacerilor Interne