Acasă Comunicat de presă Rezultatele acțiunilor desfășurate de polițiști în ultimele 24 de ore

Rezultatele acțiunilor desfășurate de polițiști în ultimele 24 de ore

14
0

La data de 13 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au desfășurat 6 acțiuni în sistem integrat, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice, combaterea infracționalității și asigurarea unui climat de ordine publică.

Polițiștii au fost prezenți pe sectoarele de drum intens circulate și în zonele de interes, fiind organizate 14 filtre pe raza întregului județ.

În cadrul misiunilor desfășurate, au fost legitimate 275 de persoane, controlate 185 de autovehicule și testați 94 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 157 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 32.660 de lei.

Cele mai multe sancțiuni contravenționale, 129, au fost aplicate pentru nerespectarea regimului circulației rutiere pe drumurile publice.

Alte 25 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, polițiștii au reținut 13 permise de conducere (unul pentru depășirea regimului legal de viteză și unul pentru consumul de alcool) și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Foto: Sebitoriale

Articolul precedentANAF a publicat Ghidul privind modalitatea de aplicare a facilităților fiscale, acordate persoanelor fizice care desfășoară activități de creare de programe pentru calculator, începând cu veniturile aferente lunii noiembrie 2023
Articolul următorMâine, 15 noiembrie, va fi întreruptă temporar furnizarea apei potabile în comunele Potlogi și Odobești!