Acasă Poliția informează! Purtați masca de protecție, respectați măsurile de oprire a răspândirii epidemiei de...

Purtați masca de protecție, respectați măsurile de oprire a răspândirii epidemiei de coronavirus!

115
0

Acțiunile zilnice pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, continuă

La data de 27 octombrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sub autoritatea Instituției Prefectului Dâmbovița și în colaborare cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița și polițiști locali, au continuat activitățile pentru verificarea respectării prevederilor  legale impuse în contextul actual.

Astfel, pe parcursul zilei de ieri, au fost efectuate verificări la 267 de societăți comerciale, persoane fizice autorizate, obiective și locații de pe raza județului Dâmbovița.

De asemenea, a fost verificat și modul în care se realizează transportul public în comun, polițiștii controlând peste 90 de astfel de mijloace de transport.

Acțiunile au vizat, în principal, informarea cetățenilor cu privire la importanța respectării regulilor, însă au existat și situații în care au fost constatate abateri de la normele în vigoare. Respectiv pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, polițiștii au aplicat 296 de sancțiuni contravenționale.

Vă reamintim că este important, ca pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, să purtați masca de protecție și să respectați măsurile de distanțare socială.

Articolul precedentÎntrerupere temorară a furnizării apei potabile la Finta, Udrești, Colanu, Dumbrava și Viișoara
Articolul următorExtinderea epidemiei pare de neoprit: 5343 noi cazuri la 36815 teste efectuate