Acasă Târgoviște - Dâmbovița PSD va conduce județul Dâmbovița pentru următorii patru ani!

PSD va conduce județul Dâmbovița pentru următorii patru ani!

239
0

După cum v-am anunțat, județul Dâmbovița va fi condus de reprezentanții Partidului Social Democrat, în frunte cu deputatul Corneliu Ștefan, care a câștigat categoric funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița și va renunța la fotoliul de deputat. Așadar, majoritatea în CJD o are PSD, care a obținut 43,66% din voturile dâmbovițenilor și au 17 mandate, realizeazând majoritatea simplă prin președinte. 13 mandate sunt ale Partidului Național Liberal și 4 mandate ale Partidului Pro România. Este de remarcat că USR, ALDE și PMP nu au reprezentanți în CJD.

Primăria Târgoviște va fi condusă tot de Cristian Daniel Stan , care a obținut un scor foarte mare de 65,62% din voturile exprimate de târgovișteni, și are în Consiliul Local Municipal Târgoviște o majoritate confortabilă de 12 mandate, având ca opoziție 5 consilieri PNL, 2 USR, un consilier PMP și un consilier Pro România.

PSD este deci marele câștigător al alegerilor locale din Dâmbovița, având un total de 62 de primării și conducerea CJD. Rămâne de văzut cum se vor achita aleșii PSD de obligațiile și responsabilitățile ce le revin, și câte din promisiunile lor generoase, ce includ chiar și o telegondolă între Curtea Domnească și Mănăstirea Dealu din Târgoviște, vor fi realizate în următorii patru ani.

Foto: https://rezultatevot.ro

Articolul precedentDâmbovița: 24 cazuri noi de coronavirus, un deces și 463 persoane în carantină la domiciliu
Articolul următorFinal de carieră pentru patru subofiţeri de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa