Acasă Anunț important Programul activităților desfășurate cu ocazia Zilei Armatei României de Garnizoana Târgoviște

Programul activităților desfășurate cu ocazia Zilei Armatei României de Garnizoana Târgoviște

55
0

Programul activităților desfășurate cu ocazia Zilei Armatei României de Garnizoana Târgoviște include următoarele evenimente:

În data de 24 octombrie, începând cu ora 10.00, va fi organizat un simpozion la Muzeul de Istorie din Târgoviște, în cadrul căruia vor avea loc o lansare de carte, un moment artistic și o festivitate de premiere a elevilor de la Liceul de Arte „Bălașa Doamna”, care au realizat picturi tematice, pentru Ziua Armatei, picturi ce vor fi expuse publicului în cadrul evenimentului.

Miercuri, 25 octombrie 2023, data la care sărbătorim în fiecare an Ziua Armatei Române, la Curtea Domnească din Târgoviște se va desfășura, începând cu ora 10.00, un ceremonial militar public, cu participarea autorităților publice, a militarilor din Garnizoana Târgoviște, asociațiilor afiliate Ministerului Apărării Naționale, Fanfarei Militare și altor personalități publice. Între orele 09.00-15.00 va fi deschisă expoziția de tehnică militară, atelierele interactive de supraviețuire și de aruncare a grenadelor de exercițiu, precum și simulatorul de tragere cu armamentul de infanterie. Atelierele sunt destinate tuturor participanților, în mod special copiilor.

Articolul precedentLa SPCRPCIV Dâmbovița se va lucra în luna noiembrie și în unele zile de sâmbătă! Află detaliile aici!
Articolul următorAtenție, drum în lucru! Programul lucrărilor de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, în perioada 23 – 27 octombrie 2023