Acasă Afaceri PRIME KAPITAL a deschis la Târgoviște primul mall din județ!

PRIME KAPITAL a deschis la Târgoviște primul mall din județ!

320
0

Cu o suprafață totală construită de peste 70.000 de mp, Dâmbovița Mall își așteaptă, începând de astăzi, clienții cu oferte speciale ale brandurilor internaționale și naționale, dar și cu activări cu personaje iconice.

Dâmbovițenii sărbătoresc astăzi, 20 august, inaugurarea Dâmbovița Mall, cel mai mare și modern centru comercial din județ. Proiectul este realizat de către Prime Kapital, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România în parteneriat cu MAS Real Estate Inc.

Noul mall își așteaptă vizitatorii cu o selecție generoasă de branduri internaționale și nationale precum: primul Hipermarket Carrefour din judet, C&A, LC Waikiki, Sinsay, Hervis, House, Cropp, Intersport, Sportisimo, DM, Sizeer, Noriel, New Yorker, CCC, Pepco, Deichmann, Altex, Flanco,  Boutique17, Meli Melo, Smyk, Teilor, Kendra, Splend`or, Happy Day, Juba Caffe, KFC, Spartan, Mesopotamia, Bunătăți Ardelenești, Orange, Banca Transilvania, Arsis, Travel Brands, Total Wash, Animax. Totodată, începând de astăzi, locuitorii județului Dâmbovița au la dispoziție un nou spațiu modern al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Dâmbovița, situat la etajul 1 al centrului comercial, unde se efectuează toate activitățile de înmatriculare vehicule, examinări și eliberare premise auto.

Vizitatorii se vor putea bucura în primele zile de la inaugurare de activări în aer liber cu personaje iconice, bufoni pe picioroange, Invisible Men, Light walkers și Reverence, dar și de prezența a doi roboți Escu care îi vor consilia în centrul comercial și le vor răspunde la întrebări.

De astăzi îi așteptăm pe dâmbovițeni într-un spațiu modern pentru cumpărături și petrecerea timpului liber completat de o selecție generoasă de brand-uri internaționale și naționale menite să satisfacă toate nevoile și gusturile. Printre surprizele pregătite se numără și conceptul Drive-In Cinema prin care cu doar o înscriere în prealabil pe site-ul  www.dambovitamall.ro/cinema  clienții beneficiază în mod gratuit de o experiență inedită. Vizionarea se poate face din mașinile proprii dar și din gradenă, respectându-se toate măsurile de distanțare. Dată fiind situația și contextul pandemiei, a fost necesară adaptarea la o nouă normalitate. Tocmai de aceea, ne-am asigurat că toate măsurile împotriva Covid19 au fost luate astfel încât vizitatorii, dar și angajații să fie în siguranță imediat ce pășesc în Dâmbovița Mall. Dezinfectarea și igienizarea suprafețelor se face cu rigurozitate, iar aerul condiționat din spațiile interioare este împrospătat în flux continuu, fără recirculare, spune  Florin Anton – Director centru comercial Dâmbovița Mall.

Dâmbovița Mall este situat pe Bulevardul Regele Ferdinand nr. 6, Târgoviște, și pune la dispoziția clienților săi 1280 de locuri de parcare, dintre care 815 aflate în subteran, zilnic în intervalul orar 10:00 –22:00.

Despre Prime Kapital

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar, activ în Europa Centrală și de Est. Fondatorii afacerii activează în piața imobiliară din România și din regiune de mai bine de un deceniu și au o reputație neegalată cu privire la calitatea și sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltărilor realizate. Prime Kapital are o prezență amplă pe piața din România și este integrat pe verticală, având o echipă de peste 200 de specialiști în domeniul imobiliar, ce îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construcția proiectelor, la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților.

Pentru mai multe detalii, accesați:

www.primekapital.com 

Articolul precedentMăsurile de prevenire a îmbolnăvirilor cu SARS–CoV-2 în unitățile și instituțiile de învățământ
Articolul următorServiciu Public Comunitar de Evidență a Persoanelor la Niculești, Dâmbovița