Acasă Consiliul Local Municipal Târgoviște Primarul Târgoviștei mai cere o dată consilierilor municipali să dubleze costurile de...

Primarul Târgoviștei mai cere o dată consilierilor municipali să dubleze costurile de reabilitare și modernizare a stadionului Eugen Popescu

149
0

Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, a convocat pentru astăzi, 24 august 2020, ședința ordinară a Consiliului Municipal Târgoviște, ședință ce se va desfășura începând cu ora 14.00, la fel ca și cele precedente, online, pe o platformă de videoconferință – Microsoft Teams. Proiectul ordinii de zi pe care vi-l prezentăm mai jos a inclus inițial 11 proiecte de hotărâri, fiind suplimentat ulterior cu încă șase. Controversat este proiectul de la punctul 5 care cere consilierilor municipali să voteze pentru ”aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului „Reabilitare modernizare stadionul Municipal Eugen Popescu din Târgoviște”, de fapt o majorare semnificativă a costurilor de reabilitare și modernizare. Ar fi vorba chiar de dublarea costurilor de reabilitare a stadionului Eugen Popescu din Târgoviște, conform declarațiilor consilierilor liberali, care își mențin poziția de a nu vota acest proiect. Proiectul de dublare a costurilor pentru reabilitarea stadionului Eugen Popescu din Târgoviște a fost pe ordinea de zi a ședinței precedente a Consiliului Local Municipal Târgoviște, dar și atunci consilierii locali liberali au votat împotrivă, declarând că nu sunt de acord cu majorarea atât de mare a costurilor, pentru care s-au accesat împrumuturi bancare, nu fonduri nerambursabile.

PROIECTUL ORDINII DE ZI LA ȘEDINȚA ORDINARÄ A CONSILIULUI LOCAL MUNICIPAL TÂRGOVIȘTE DIN DATA DE 24.08.2020

1. Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcții al Teatrului Municipal „Tony Bulandra” Târgoviște.

2. Proiect de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr. 90/13.03.2017 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul „Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin reabilitarea, modernizarea și echiparea Grădiniței cu program prelungit nr. 13, din Târgoviște, Județul Dâmbovița”

3. Proiect de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr. 91/13.03.2017 privind aprobarea cofinanțării obiectivului de investiție: „Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin reabilitarea, modernizarea și echiparea Grădinitei cu program prelungit nr. 13, din Târgoviște, Județ Dâmbovita”.

4. Proiect de hotărâre H.C.L. nr. 17/31.01.2019 privind aprobarea studiului de fezabilitate a indicatorilor tehnico – economici pentru pentru modificarea obiectivul „Înființare și dotare Creșă – strada general I.E. Florescu din Municipiul Târgoviște”.

5. Proiect de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr. 304/29.07.2019 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului „Reabilitare modernizare stadionul Municipal Eugen Popescu din Târgoviște”

6. Proiect de hotărâre privind stabilirea limitelor mandatului reprezentantului Municipiului Târgoviște în Adunarea Generală a Asociaților la societatea Municipal Security S.R.L.

7. Proiect de hotărâre privind modificarea inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al Municipiului Târgoviște.

8. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea anexei 1 la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local prin atribuire directă, aprobat prin HCL nr. 134/28.02.2019.

9. Proiect de hotărâre aprobarea Procesului Verbal nr. 4 din data de 13.08.2020 al Comisiei de analiză repartizare a locuințelor sociale.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea Procesului-Verbal nr. 4 din data de 13.08.2020 al Comisiei de analiză și repartizare a locuintelor cu chirie pentru tineri prin A.N.L.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării unor locuințe ANL către actualii chiriași.

După cum am precizat mai sus, Ordinea de zi inițială ce cuprindea 11 proiecte de hotărâre a fost completată ulterior cu încă 6 proiecte de hotărâre, după cum urmează:

12. Proiect de hotărâre de acordare a titlului de Cetățean de onoare al municipiului Târgoviște domnului general de brigadă în retragere Pavel Babeu.

13. Proiect de hotărâre de acordare a titlului de Cetățean de onoare al municipiului Târgoviște post mortem domnului profesor Mihai Iugulescu.

14. Proiect de hotărâre privind stabilirea limitelor mandatului reprezentantului Municipiului Târgoviște în Adunarea Generală ordinară la Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița SA.

15. Proiect de hotărâre privind stabilirea limitelor mandatului reprezentantului Municipiului Târgoviște în Adunarea Generală extraordinară la Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița SA.

16. Proiect de hotărâre privind solicitarea Consiliului Local Muncipal Târgoviște de trecere  din domeniul public al județului Dâmbovița în domeniul public al municipiului Târgoviște a rețelei de iluminat stradal din bulevardul Regele Ferdinand Târgoviște.

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea coridorului de mobilitate integrat care să sprijine transportul public în comun de călători, circulația bicicliștilor și/sau circulația pietonilor.

Târgoviștenii care vor să urmărească ședința Consiliului Local Municipal Târgoviște pot accesa linkul de aici, începând cu ora 14.00. Vom reveni cu rezultatul acestei ședințe, probabil penultima ședință ordinară a Consiliului Local Municipal Târgoviște de dinaintea alegerilor locale din 27 septembrie.

Articolul precedentBacalaureat, sesiunea a 2-a. În Dâmbovița, 337 de candidați susțin azi proba de Limba și literatura română
Articolul următorDe la Turnul Chindiei la Babele – ”Ruta secretelor județului Dâmbovița spre munții Bucegi”