Acasă Poliția informează! Prima zi de aplicare a noilor măsuri, primele sancțiuni date pentru nerespectarea...

Prima zi de aplicare a noilor măsuri, primele sancțiuni date pentru nerespectarea lor!

110
0

Acțiunile pentru siguranța cetățenilor continuă

La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea și sancționarea faptelor antisociale, dar și pentru a verifica modul în care se respectă măsurile impuse pentru prevenirea COVID-19.

Pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au legitimat 3.599 de persoane, au verificat 213 societăți comerciale și au controlat 369 de mijloace de transport.

De asemenea, pentru neregulile descoperite, respectiv pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, polițiștii au aplicat 310 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 21.750

Totodată, efectivele aflate în teren, în intervalul orar 23:00-05:00, au depistat 21 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind circulația, acestea fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 4.000 de lei.

Vă reamintim că, prin Hotărârea Guvernului nr. 935/2020, în toate localitățile se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, în intervalul orar 23:00-5:00, cu anumite excepții motivate, prevăzute de lege.

De asemenea, purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise, indiferent de incidența cumulată a cazurilor.

Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, manifestați un comportament responsabil, respectați măsurile impuse și nu vă expuneți inutil unor riscuri!

Articolul precedentBilciurești – 3,56 cazuri/1000 locuitori, Tărtășești – 3,02 cazuri/1000 locuitori
Articolul următorCorneliu Ștefan, președintele CJD: ”Sănătatea dâmboviţenilor reprezintă un obiectiv prioritar pentru noi!”