Acasă Comunicat de presă Președintele CJD, Alexandru Oprea, vizită de lucru la Moroeni

Președintele CJD, Alexandru Oprea, vizită de lucru la Moroeni

151
0

COMUNICAT DE PRESĂ

Au început lucrările de asfaltare pe DJ 714

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, și vicepreședintele Alin Manole au efectuat astăzi, 25 iunie 2020, o vizită de lucru în comuna Moroeni, alături de primarul localității, Laurențiu Moraru, pentru a constata stadiul și ritmul lucrărilor realizate în cadrul proiectului „Covor bituminos pe DJ 714A Pucheni – Cabana Căprioara”.

Prin acest proiect, derulat de Consiliul Județean Dâmbovița, se urmărește realizarea de lucrări de asfaltare pe 3,40 km din drumul menționat.

Investiția se înscrie în programul de lucrări de întreţinere periodică a drumurilor judeţene prin covoare bituminoase (lot II) și se ridică la valoarea de 1.360.819 lei.

În cadrul lotului II, din care face parte și segmentul DJ 714A Pucheni – Cabana Căprioara, vor fi turnate covoare asfaltice pe 19,725 km de drumuri județene, în baza unui contract de lucrări cu valoarea de 6.644.244,65 lei, fără TVA.

Prin proiectele de infrastructură întreprinse de Consiliul Județean Dâmbovița, în acest an, vor fi asfaltați aproximativ 220 de km de drumuri județene.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Asfaltare DJ 714A Pucheni – Cabana Căprioara
Articolul precedentBacalaureat, ultima probă – elevii dâmbovițeni au preferat Biologia – 1139 și Geografia – 1394!
Articolul următor25 de noi cazuri de Covid 19 în Dâmbovița – 16 sunt de la CRRPH Ţuicani