Acasă Poliția informează! Poliţiştii din judeţul Dâmbovița au intensificat acţiunile pentru prevenirea şi descurajarea oricăror...

Poliţiştii din judeţul Dâmbovița au intensificat acţiunile pentru prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar fi putut afecta minivacanța cetăţenilor

92
0

În perioada 19-21 iunie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost prezenți la datorie astfel încât cetățenii să se poată bucura în liniște de minivacanța prilejuită de Rusalii.

Activităţile desfăşurate au fost organizate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Zilnic, au fost constituite peste 100 de patrule și s-a acționat pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea gradului de siguranță în trafic, cu 24 de aparate radar.

În ceea ce privește activitățile organizate pentru limitarea răspândirii virusului Sars-CoV-2, polițiștii au acționat în zonele unde se pot forma aglomerări de persoane și au efectuat verificări la 183 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 788 de obiective de interes, fiind controlate și 269 mijloace de transport persoane.

De asemenea, în această perioadă, polițiștii au intervenit la 111 evenimente, dintre care 69 au fost sesizate prin 112.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, polițiștii au aplicat 664 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 165.500 de lei, dintre care 47 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 . 

Totodată, poliţiştii au retras 14 certificate de înmatriculare şi au reţinut 39 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Articolul precedent26 de noi cazuri de Covid-19 și 4 reconfirmări declarate azi după 9.429 de teste efectuate
Articolul următor74 de decese ale unor pacienți infectați cu Covid-19 au fost raportate azi, dar numai 4 s-au produs în ultimele 24 de ore!