Acasă Poliția informează! Polițiștii dâmbovițeni verifică în fiecare zi respectarea de către cetățeni a măsurilor...

Polițiștii dâmbovițeni verifică în fiecare zi respectarea de către cetățeni a măsurilor de protecție

116
0

Acțiuni pentru siguranța cetățenilor

La data de 19 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, au desfășurat activități, în contextul stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus și pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse.­

Pe parcursul zilei de ieri, peste 300 de efective au fost angrenate în cadrul activităților, astfel fiind verificate 124 de obiective/locații și 84 de mijloace de transport public în comun.

Acțiunile au vizat, în principal, informarea cetățenilor cu privire la importanța respectării regulilor, însă au existat și situații în care au fost constatate abateri de la normele în vigoare. Respectiv pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, polițiștii au aplicat 263 de sancțiuni contravenționale.

Vă reamintim că este important, ca pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, să purtați masca de protecție și să respectați măsurile de distanțare socială.

Articolul precedentCifrele mari spun totul: 3400 noi cazuri de coronavirus în țară, 827 reconfirmări, 65 decese , 768 pacienți la ATI
Articolul următor62 de noi cazuri de coronavirus în Dâmbovița, aproape 2500 de persoane în carantină sau izolare