Acasă Poliția informează! Polițiștii dâmbovițeni sunt în permanență la datorie pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV...

Polițiștii dâmbovițeni sunt în permanență la datorie pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV 2

102
0

Acțiuni pentru siguranța cetățenilor

La data de 19 ianuarie, polițiștii dâmbovițeni au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV 2, acționând în sistem integrat cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Pe raza întregului județ, au fost efectuate verificări în zonele unde se formează aglomerări de persoane, în societăți comerciale, restaurante, terase, acestea vizând respectarea măsurilor organizatorice specifice, numărul de persoane, programul de lucru, precum și respectarea măsurilor de protecție de către personal și clienți.

Au fost legitimate peste 2.900 de persoane, au fost controlate 152 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 41 de operatori economici.

De asemenea, polițiștii de la rutieră au oprit în trafic, pentru control, 314  mijloace de transport persoane, dintre care 105 au fost autovehicule destinate transportului public în comun.

Totodată, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv pentru neportul măștii de protecție, polițiștii au aplicat 103 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.500 de lei.

Articolul precedentPe 24 ianuarie, „Hai să dăm mână cu mână!” – spectacol folcloric patriotic dedicat Unirii Principatelor Române
Articolul următorDin peste 30.000 de testări, numai 3000 de cazuri noi de Covid-19 în țară