Acasă Poliția informează! Polițiștii dâmbovițeni continuă întâlnirile informativ-preventive pentru siguranța copiilor din județ

Polițiștii dâmbovițeni continuă întâlnirile informativ-preventive pentru siguranța copiilor din județ

79
0

Siguranța comunității, prioritatea polițiștilor din Dâmbovița

În perioada 9-17 decembrie a.c., structura de analiză și prevenire a criminalității a organizat activități de tip focus grup, împreună cu părinții preșcolarilor de la grădinițele din Răzvad, Brănești, Moreni și Moroeni și cadrele didactice.

Polițiștii au abordate subiecte referitoare la folosirea în siguranță a device-urilor, despre efectele folosirii acestora de la vârste fragede, precum și despre pericolele ascunse ale internetului, fiind prezentate și modalități utile de relaxare și de petrecere a timpului liber.

De asemenea, polițiștii i-au sfătuit pe părinți să fie atenți în această perioadă la articolele pirotehnice pentru a evita producerea unor incendii nedorite ori vătămări corporale care ar putea să umbrească frumusețea sărbătorilor de iarnă.

La activități au participat reprezentanți de la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, de la Arhiepiscopia Târgoviștei și voluntari de la „Salvați Copiii”- Filiala Dâmbovița.

Articolul precedent378 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European
Articolul următorMâine va fi oprită temporar furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești