Acasă Poliția informează! Polițiștii dâmbovițeni au intervenit ieri la nu mai puțin de 21 de...

Polițiștii dâmbovițeni au intervenit ieri la nu mai puțin de 21 de evenimente pentru menținerea ordinii și liniștii publice!

10
0

Acțiuni pentru siguranța cetățenilor

La data de 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile de verificare a modului în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară.

Pe raza întregului județ au fost desfășurate 42 de acțiuni punctuale, fiind verificate 2.797 de persoane și peste 300 de obiective de interes, dar și 29 de operatori economici și 41 de operatori transport persoane.

De asemenea, polițiștii de la rutieră au oprit în trafic, pentru control, 312 mijloace de transport persoane, dintre care 112 au fost autovehicule destinate transportului public în comun.

În ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară, s-au aplicat 88 de sancțiuni contravenționale în valoare de 1.500 de lei.

Totodată, polițiștii au fost angrenați în acțiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice, aceștia intervenind la 21 de evenimente, dintre care 11 au fost sesizări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni sunt la datorie, zilnic fiind organizate acțiuni pentru siguranța cetățenilor.

Vă recomandăm să respectați măsurile impuse de autorități, iar pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, nu vă expuneți inutil unor riscuri!