Acasă Poliția informează! Polițiștii dâmbovițeni au continuat să acționeze pentru a verifica modul în care...

Polițiștii dâmbovițeni au continuat să acționeze pentru a verifica modul în care se respectă prevederile legale impuse în contextul pandemiei de COVID-19

93
0

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sub autoritatea Instituției Prefectului Dâmbovița și în colaborare cu jandarmi, polițiști locali și reprezentanții celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile de verificare a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, în cadrul celor 25 de acțiuni punctuale organizate, forțele participante au verificat modul de respectare a măsurilor impuse în contextul pandemiei, în ultimele 24 de ore, fiind verificate 503 obiective (inclusiv domiciliile declarate pentru carantină sau izolare). De asemenea, au fost legitimate nu mai puțin de 1.204 persoane și controlate 120 de mijloace de transport persoane.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale în valoare de 14.800 de lei, forțele de ordine reamintind cetățenilor principalele măsuri dispuse de autorități în acest context.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare, în vederea conștientizării tuturor persoanelor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de protecție sanitară, scopul vizat fiind siguranța cetățenilor.

Articolul precedentPreședintele CJD, Corneliu Ștefan, a lansat o campanie de promovare a parcurilor industriale din județ
Articolul următorInvestiții importante pentru dezvoltarea stațiunii balneoclimaterice Pucioasa