Acasă Poliția informează! Polițiștii continuă seria activităților de informare în localitatea Voia

Polițiștii continuă seria activităților de informare în localitatea Voia

52
0

Astăzi, 20 martie, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, alături de cei de la Secția nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare, au organizat o nouă activitate informativ-preventivă, în localitatea Voia.

De data aceasta, polițiștii au discutat cu părinții elevilor de la unitatea de învățământ din Voia, prezentându-le aspecte de natură juridică referitoare la infracțiunile contra siguranței circulației pe drumurile publice, precum și despre răspunderea penală a persoanelor minore și majore.

Pe lângă transmiterea unor informații circumscrise siguranței rutiere, polițiștii cu discutat cu cei prezenți despre combaterea violenței domestice și a faptelor antisociale, fiind evidențiate principalele drepturi pe care le au victimele unor infracțiuni.

La activitate, alături de polițiști au participat reprezentanți de la unitatea administrativ teritorială din localitate și de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Articolul precedentÎți cauți un job? În baza de date a AJOFM Dâmbovița sunt disponibile azi 435 locuri de muncă!
Articolul următorEști născut între 1 iulie 2004 și 30 iunie 2005? Înscrie-te acum la Atelierul de informare „DiscoverEU cu Eurodesk Dâmbovița”!