Acasă Comunicat de presă Polițiștii continuă misiunile pentru siguranța cetățenilor

Polițiștii continuă misiunile pentru siguranța cetățenilor

26
0

La data de 2 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat misiunile pentru creșterea gradului de siguranță în segmentul stradal, descurajarea și sancționarea comportamentelor de tip violent sau antisocial, creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea consumului de alcool și substanțe interzise.

Astfel, au fost instituite 16 filtre, fiind legitimate 228 de persoane și oprite pentru control 152 de autovehicule.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 203 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 51.160 de lei.

Din totalul sancțiunilor, 33 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar 169 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind regulile de circulație pe drumurile publice.

Pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice din județ și prevenirea accidentelor de circulație, 90 de șoferi au fost testați pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

De asemenea, în această perioadă, poliţiştii au retras 4 certificate de înmatriculare și au reținut 9 permise de conducere, dintre care cinci au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Foto: Sebitoriale.ro

Articolul precedentÎși cauți de lucru? Astăzi sunt 488 de locuri de muncă disponibile în baza de date a AJOFM Dâmbovița!
Articolul următorMiercuri, 4 octombrie, furnizarea apei potabile va fi întreruptă temporar în comunele Răscăieți și Mătăsaru!