Acasă Comunicat de presă Polițiștii continuă misiunile pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică 

Polițiștii continuă misiunile pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică 

65
0

La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat să acționeze în sistem integrat, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice, combaterea infracționalității și asigurarea unui climat de ordine publică.

În cadrul acțiunilor desfășurate, au fost legitimate 249 de persoane, controlate 105 autovehicule și testați 89 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 167 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 38.745 de lei, dintre care 134 au fost pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice și 27 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, polițiștii au fost prezenți pe sectoarele de drum intens circulate și în zonele de interes, fiind instituite 12 filtre pe raza întregului județ.

În urma controalelor din trafic, ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut 9 permise de conducere (5 pentru depășirea regimului legal de viteză și unul pentru consumul de alcool) și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Foto: Sebitoriale 

Articolul precedent„Patrimoniu renăscut – repere cronologice privind istoria Turnului Chindiei”
Articolul următorSfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, patronii spirituali ai Jandarmeriei Române