Acasă Poliția informează! Polițiștii continuă activitățile preventive din unitățile de învățământ

Polițiștii continuă activitățile preventive din unitățile de învățământ

58
0

În perioada 2-8 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară au continuat activitățile informativ-preventive din unitățile de învățământ, desfășurând activități la patru școli gimnaziale din Târgoviște, Mărcești, Valea Voievozilor și la Grădinița cu Program Prelungit Dumbrava Minunată din Fieni.

Sesiunile de informare au avut ca obiectiv prevenirea faptelor de violență fizică sau psihică și combaterea faptelor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Astfel, într-un cadru prietenos, polițiștii au oferit micuților recomandări adaptate vârstei și le-au explicat ce însemnă un comportament violent și care sunt consecințele unor astfel de acțiuni.

Totodată, polițiștii au subliniat faptul că strada nu este un loc pentru joacă, iar activitățile de divertisment și recreere trebuie să se desfășoare în zone special amenajate, unde nu există trafic rutier, pentru a fi prevenite orice evenimente negative.

Articolul precedentO nouă lansare de carte la Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa – „Altminteri, sunt destul de obișnuit”, autor Nicolae Mirel Lazăr!
Articolul următorBlack Friday la teatru? De ce nu! Provocare inedită a Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște pentru spectacolul de mâine cu piesa EVITA TANGO!