Acasă Poliția informează! Polițiștii continuă activitățile de informare în domeniul siguranței rutiere

Polițiștii continuă activitățile de informare în domeniul siguranței rutiere

96
0

Pe parcursul zilei de luni, 17 octombrie, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară și cei de la Serviciul Rutier au continuat seria activităților informativ-preventive destinate creșterii gradului de siguranță rutieră.

Astfel, elevii au fost implicați în activități interactive pentru cunoașterea regulilor de circulație pe drumurile publice și a semnificației indicatoarelor rutiere, obiectivul constând în dezvoltarea unui comportament responsabil și prevenirea victimizării prin implicarea în accidente de circulație.

Totodată, cei mici au primit informații referitoare la potențialele pericole specifice vârstei și soluții pentru gestionarea conflictelor.

Activitățile au fost desfășurate la Școala Gimnazială Radu cel Mare și Școala Gimnazială Șerban Cioculescu, din orașul Găești.

Articolul precedentAtenție, târgovișteni! Mâine, 19 octombrie, va fi oprită temporar furnizarea apei potabile în micro 4!
Articolul următorNoua bază sportivă de la Vișina și noul sediu al Primăriei Valea Mare sunt două investiții care vor spori de astăzi gradul de confort al locuitorilor celor două comune