Acasă Poliția informează! Polițiștii continuă acțiunile organizate pentru siguranța comunității

Polițiștii continuă acțiunile organizate pentru siguranța comunității

94
0

La data de 19 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat să acționeze, în sistem integrat, sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu celelalte structuri de la nivel teritorial, pentru a verifica modul în care se respectă normele impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Activitățile desfășurate au vizat și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale sau a unor infracțiuni și creșterea gradului de siguranță în trafic.

Peste 200 de polițiști au desfășurat activități de control în zonele de interes, fiind organizate 22 de acțiuni punctuale.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 1.511 de persoane și au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat măsurile de protecție sanitară.

De asemenea, echipele de control au efectuat verificări la 83 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și în 205 autovehicule destinate transportului de persoane.

Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar acțiunile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului județ.

Articolul precedentNumai 4 cazuri noi de coronavirus azi în Dâmbovița
Articolul următorÎncă 981 de dâmbovițeni s-au vaccinat ieri anti-covid-19 cu prima doză de vaccin