Acasă Poliția informează! Polițiștii continuă acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor

Polițiștii continuă acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor

114
0

La data de 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat să acționeze, în sistem integrat, sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu celelalte structuri de la nivel teritorial, pentru a verifica modul în care se respectă normele impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Activitățile desfășurate au vizat și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale sau a unor infracțiuni și creșterea gradului de siguranță în trafic.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 1349 de persoane și au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat măsurile de protecție sanitară.

De asemenea, echipele de control au efectuat verificări la 79 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și în 149 de autovehicule destinate transportului de persoane.

Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar acțiunile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului județ.

Articolul precedent1 Iunie de poveste în Târgoviște la Festivalul AnimaȚie
Articolul următorAtenție mare! Risc de întâlnire cu… ursul la Gura Ocniței, Moțăieni și Pucheni! Citește aici ce au decis autoritățile!