Acasă Poliția informează! Poliția dâmbovițeană, la datorie pentru siguranța cetățenilor

Poliția dâmbovițeană, la datorie pentru siguranța cetățenilor

16
0

La data de 8 decembrie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au desfășurat noi acțiuni pentru siguranța și liniștea comunității, pentru a preveni producerea unor evenimente negative și pentru a sancționa faptele antisociale.

La nivelul județului, au fost constituite 101 patrule, 23 fiind în colaborare cu efective de jandarmi.

Pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 22 de solicitări, 14 dintre acestea fiind sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Au fost constatate 16 infracțiuni, 6 dintre acestea fiind contra patrimoniului, 7 contra persoanei și 2 la regimul rutier.

Totodată, polițiștii dâmbovițeni au continuat acțiunile în sistem integrat, sub autoritatea Instituției Prefectului, pentru prevenirea infectării cu virusul Sars-CoV-2.

Au fost efectuate verificări cu privire la respectarea măsurilor impuse la 154 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și în 228 de mijloace de transport persoane.

De asemenea, pentru neportul măștii de protecție, polițiștii au aplicat 124 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 4.500 de lei.

În continuare, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară noi activități pentru siguranța cetățenilor, fiind pregătiți să intervină ori de câte ori situația o va impune.