Acasă Poliția informează! Poliția a întețit controalele privind respectarea măsurilor de limitare a răspândirii epidemiei...

Poliția a întețit controalele privind respectarea măsurilor de limitare a răspândirii epidemiei de coronavirus!

7
0

Polițiștii dâmbovițeni au continuat să acționeze pentru a verifica modul în care se respectă măsurile impuse pentru limitarea infectării cu COVID-19

Acțiunile organizate, sub autoritatea instituției Prefectului și în colaborare cu celelalte structuri teritoriale, au continuat, scopul acestora fiind siguranța cetățenilor și conștientizarea de către aceștia a necesității adoptării unui comportament responsabil și respectarea cu strictețe a normelor impuse în contextul actual.

Pe parcursul zilei de ieri, 29 octombrie, în cadrul activităților desfășurate pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2, polițiștii au efectuat controale la 192 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate.

De asemenea, polițiștii de la rutieră au acționat pentru verificarea modului în care se efectuează transportul public în comun, fiind controlate 84 astfel de autovehicule.

Totodată, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, au fost aplicate 359 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 174.000 de lei.

Vă reamintim de TEL VERDE – 0800800165, număr la care puteți sesiza nereguli privind nerespectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.