Acasă Poliția informează! Pe parcursul weekend-ului, polițiștii dâmbovițeni au continuat acțiunile pentru siguranța cetățenilor

Pe parcursul weekend-ului, polițiștii dâmbovițeni au continuat acțiunile pentru siguranța cetățenilor

19
0

În perioada 8-9 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile organizate pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Astfel, au fost organizate 36 de acțiuni punctuale în contextul epidemiologic generat de virusul Sars-CoV-2, fiind verificate 125 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 117 restaurante/terase/fastfood-uri și 40 de operatori autorizați/ transportatori de persoane.

Totodată, polițiștii au fost prezenți pe prinicapalele drumuri publice, asigurându-se că se respectă regulile de circulație, precum și măsurile de protecție sanitară. În acest sens au fost controlate 632 de autovehicule destinate transportului de persoane.

Pentru neportul măștii de protecție, polițiștii dâmbovițeni au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale.

Polițiștii continuă acțiunile organizate pe raza întregului județ, în sistem integrat, alături de celelalte structuri teritoriale ale M.A.I., pentru siguranța cetățenilor.