Acasă Centrul Județean de Cultură Dâmbovița Pe 26 octombrie 2023 are loc la Cândești o nouă ediție a...

Pe 26 octombrie 2023 are loc la Cândești o nouă ediție a Festivalului folcloric Rodica Bujor

116
0

La mai bine de 20 de ani de la dispariţia ei, Rodica Bujor rămâne, prin repertoriul variat şi stilul autentic, o mare artistă a României, numele său fiind inclus în patrimoniul vocilor româneşti de valoare, alături de Maria Tănase, Ileana Sărăroiu, Ioana Radu şi Maria Lătăreţu.

Pentru ca amintirea acestei apreciate interprete de folclor să fie dusă mai departe, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, împreună cu Primăria comunei Cândeşti, organizează o nouă ediţie a Festivalului Folcloric „Rodica Bujor”.

 Astfel, pe data de 26 octombrie, la ora 17:00, la Căminul Cultural din satul Dragodăneşti, comuna Cândeşti, va avea loc un spectacol de muzică populară susţinut de Orchestra Populară „Chindia”, dirijor Ionuț Dumitrescu, alături de solistele Ileana Pavelescu, Florentina Mîinea și Loredana Dobrescu.

Invitații speciali ai acestei ediții sunt îndrăgiții interpreți de muzică populară Nicușor Iordan și Alin Trocan, alături de aceștia aflându-se și Alexandra Vasiloiu (câștigătoarea trofeului Festivalului-Concurs Național „Ion Dolănescu”, ediția 2023).

Accesul este liber!  

Compartimentul Comunicare al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

Articolul precedentCauți de lucru în Dâmbovița? Uite ce posturi sunt vacante azi în baza de date a AJOFM!
Articolul următor454 de sancțiuni contravenționale, în valoare de nu mai puțin de 102.239 lei, au fost aplicate de polițiștii dâmbovițeni în acest week-end!