Acasă Poliția informează! Păstrați distanțarea fizică, purtați masca de protecție, nu vă expuneți inutil unor...

Păstrați distanțarea fizică, purtați masca de protecție, nu vă expuneți inutil unor riscuri!

15
0

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, împreună cu celelalte instituții, continuă activitățile de verificare a modului de respectare a măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

În ultimele 24 de ore, 329 de polițiștii dâmbovițeni, alături de jandarmi și de 119 polițiști locali, au acționat în sistem integrat, în zonele aglomerate, centre comerciale,  restaurante și localuri publice,  precum și mijloacele de transport în comun, pentru a verifica modul în care sunt respectate prevederile impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Au fost organizate 41 de acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 165 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 115 mijloace de transport public în comun și au fost legitimate 2.500 de persoane.

Echipele de control au aplicat 136 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, conform Legii nr. 55 din 2020, cu amenzi în valoare totală de 9.500 de lei.

Activităţile sunt desfăşurate pentru ca toţi cetăţenii să conștientizeze faptul că sănătatea și viaţa persoanelor sunt cele mai importante.

Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați masca de protecție și să nu vă expuneți inutil unor riscuri!