Acasă ISU Basarab I Dâmbovița Odobești – sat Crovu, o femeie de 83 de ani a decedat...

Odobești – sat Crovu, o femeie de 83 de ani a decedat în incendiul care i-a ars casa

132
0

COMUNICAT DE PRESĂ

Incendiu la o gospodărie din comuna Odobești, cu o victimă găsită decedată

În această dimineață, în jurul orei 08:30, pompierii de la Detașamentul Titu și Garda Potlogi au fost alertați și au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Crovu, comuna Odobești.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul locuinței și anexele alăturate, acesta fiind observat și anunțat cu întârziere.

Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu o victimă, o femeie în vârstă de 83 de ani, găsită decedată (carbonizată) în interiorul unei anexe (utilizată ca dormitor).

Operațiunea de stingere a durat aproape 2 ore, pompierii reușind să protejeze și să salveze din calea flăcărilor o proprietate învecinată (locuință și anexe).

Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de cca.70 mp, acoperișul anexelor gospodărești pe o suprafață de cca.100 mp, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, lemne de foc, plante furajere și alte materiale combustibile.

Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că un scurtcircuit electric produs la un televizor aflat sub tensiune este cauza probabilă a producerii incendiului.

*   *   *

ATENȚIE la utilizarea instalațiilor electrice!

Pentru siguranța locuinței sau gospodăriei dumneavoastră:

• NU utilizați instalaţii electrice (conductori, prize, întrerupătoare, tablouri de siguranţe, prelungitoare etc.) şi consumatori electrici (de orice fel) cu defecţiuni sau improvizaţii. Utilizați numai aparatură electrică omologată!

• NU suprasolicitaţi reţelele electrice prin folosirea simultană a mai multor consumatori!

Cetăţeni, nu uitaţi!

Printr-un comportament preventiv, vă salvaţi viaţa şi bunurile.

„PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA!”

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE – ISU ”BASARAB I” DÂMBOVIȚA

Articolul precedentIeri, 18 noiembrie, polițiștii dâmbovițeni au depistat 248 de persoane care nu purtau masca de protecție
Articolul următorTrei meciuri de volei feminin vor fi vegheate de jandarmii dâmbovițeni