Acasă Afaceri O știre bună pentru fermierii dâmbovițeni: APIA primește în ianuarie cererile de...

O știre bună pentru fermierii dâmbovițeni: APIA primește în ianuarie cererile de rambursare a diferenței de acciză pentru motorina folosită în agricultură

122
0

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Dâmbovița primește, în luna ianuarie cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul IV  / 2020.

    Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură si a fost calculat la valoarea de 1,5258 lei/ litru.

    Beneficiarii depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate  si copiile facturilor de achizitie. 

DIRECTOR EXECUTIV,

Corina  Gârleanu

Articolul precedentPolițiștii dâmbovițeni au început săptămâna în forță: 123 firme controlate, 2763 persoane legitimate, 101 amenzi date pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară
Articolul următor4729 noi cazuri de Covid-19, 793 reconfirmări, 121 decese, 1086 pacienți la ATI