Acasă Cultură ”Noaptea Muzeelor” și la Muzeul Național al Poliției Române din Târgoviște

”Noaptea Muzeelor” și la Muzeul Național al Poliției Române din Târgoviște

172
0

Cea de a 17-a ediție a manifestării europene ”Noaptea Muzeelor” are loc astăzi, 12 iunie, în toată Europa și în întreaga țară, peste 70 de localități românești participând la acest amplu eveniment cultural. În cadrul ”Nopții Muzeelor” este în primul rând permisă vizitarea gratuită a unui număr impresionant de muzee la ore din afara programului obișnuit de vizitare, dar, mai mult, cu această ocazie se desfășoară numeroase evenimente cultural-artistice special create pentru ”Noaptea Muzeelor”, publicul beneficiind, bineînțeles, de acces gratuit.

Singurul muzeu din țară dedicat Poliției Române, Muzeul Național al Poliției Române din Târgoviște se alătură și în acest an manifestării europene ”Noaptea Muzeelor” și astfel poate fi vizitat astăzi gratuit, între orele 18.00-24.00, la fel ca toate celelalte muzee dâmbovițene incluse în acest eveniment despre care am scris aici!

”Noaptea Muzeelor” este un eveniment organizat anual în luna mai, însă, datorită  virusului SARS-Cov-2, anul trecut manifestarea a avut loc în luna iunie. Din acest an s-a revenit la data tradițională de desfășurare și se așteaptă participarea unui public numeros însetat de cultură și cunoaștere.

Articolul precedent103 cazuri noi de coronavirus și 54 reconfirmări în țară, la 30.229 de teste efectuate
Articolul următorÎncă 118 de decese ale unor pacienți infectați cu Covid 19 au fost raportate abia astăzi!