Acasă Comunicat de presă Măsuri de ordine publică la meciul ACS Urban Titu – ACS Recolta...

Măsuri de ordine publică la meciul ACS Urban Titu – ACS Recolta Gura Șuții

16
0

Jandarmii dâmbovițeni vor asigura măsurile de ordine publică, sâmbătă, 1 iunie a.c., începând cu ora 14:00, pe stadionul „Eugen Popescu” din Municipiul Târgoviște la finala județeană a Cupei României, dintre echipele ACS Urban Titu şi ACS Recolta Gura Șuții.
Pentru desfășurarea în condiții de siguranță și fairplay a spectacolului sportiv, Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița și celelalte instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, vor lua măsuri pentru desfășurarea partidei de fotbal în condiții optime și vor asigura siguranța participanților la acest eveniment.
Spectatorii vor putea intra în arena sportivă (Tribuna 1) începând cu ora 12:00, pe baza biletelor, ce vor fi distribuite în mod gratuit de la casa de bilete.
Accesul în stadion, urmărirea măsurilor de securitate, îndrumarea și supravegherea persoanelor, în interiorul arenei sportive, potrivit legii, se realizează de către agenții societății de pază și protecție, contractată de organizator.
În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive informăm participanții la eveniment să aibă în vedere că pot fi supuși unor controale corporale, în scopul împiedicării introducerii în stadion a materialelor sau obiectelor ce pot pune în pericol siguranța spectatorilor.
Conform prevederilor legale incidente, spectatorilor aflați în stare vădită de beție sau care comit fapte de dezordine înainte sau în timpul desfășurării jocului sportiv li se poate interzice accesul în incinta arenei sportive, putând fi și sancționați contravențional.
Se interzice introducerea în stadion a băuturilor alcoolice, materialelor pirotehnice interzise de lege ori a altor obiecte ce pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă.
Pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv, recomandăm spectatorilor:

  • să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților, pentru a evita aglomerările la punctele de acces;
  • să manifeste răbdare pe timpul verificărilor de securitate și acces, la intrarea în arena sportivă, precum și după terminarea partidei, la ieșirea din stadion;
  • părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii;
  • să respecte indicațiile agenților de securitate ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Jandarmeria dâmbovițeană recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente, să dea dovadă de spirit de fairplay și să se delimiteze se de orice formă de violenţă verbală sau fizică, ce ar putea conduce la tulburarea ordinii și liniștii publice.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedent„Gheorghe TOMOZEI (1936 – 1997) – UN POET SUAV ANAPODA” – expoziție temporară organizată la Muzeul Scriitorilor Dâmbovițeni
Articolul următor2 iunie – Ziua Națională pentru Adopție – Povestea Mariei, „fata cu părul de aur”