Acasă Jandarmeria Dâmbovița Măsuri de ordine publică la ceremonia dedicată Zilei Unirii Principatelor Române

Măsuri de ordine publică la ceremonia dedicată Zilei Unirii Principatelor Române

102
0

Duminică, 24 ianuarie a.c., în intervalul 11.30 – 13.30, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, în cooperare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul ceremoniei militare prilejuită de sărbătorirea „Zilei Unirii Principatelor Române”, ce se va desfăşura în Piaţa Tricolorului din municipiul Târgoviște.    

Având în vedere prevederile actuale privind contextul epidemiologic creat de virusul SARS-CoV-2, ceremonia se va desfăşura cu respectarea regulilor privind distanţarea fizică şi a măsurilor de protecţie sanitară (purtarea măștii astfel încât să acopere nasul și gura).

Pe această cale, ţinând cont de situaţia epidemiologică actuală, adresăm rugămintea cetăţenilor să respecte legislaţia în vigoare şi recomandările făcute de autorităţi în vederea prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei de COVID-19.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedentJandarmii vor asigura ordinea publică la returul turneului de volei feminin ce are loc în weekend la Târgoviște
Articolul următorAzi sărbătorim Unirea Principatelor Române! Iată programul ceremoniei militare din Piața Tricolorului!