Acasă Comunicat de presă Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmii dâmbovițeni la o acțiune de...

Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmii dâmbovițeni la o acțiune de protest avizată favorabil

37
0

Jandarmii dâmbovițeni vor asigura măsurile de ordine publică și protecția participanților pe timpul unei acțiuni de protest, care se va desfășura miercuri, 1 martie a.c., în mai multe locuri (Școala Gimnazială Coresi, Piața Tricolorului, DGASPC Dâmbovița și Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița) din municipiul Târgoviște.

Adunarea publică din ziua solicitată a fost avizată favorabil în intervalul orar 08:00-12:00, organizatorii fiind obligați să ia toate măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legislației în vigoare.
Jandarmii dâmbovițeni vor relaționa permanent, prin echipele de dialog, cu organizatorii și vor acționa pentru asigurarea siguranței participanților și pentru prevenirea și combaterea incidentelor, care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică, astfel încât să fie luate măsuri adecvate pentru siguranța protestatarilor, dar și a celorlalți cetățeni.
Pe această cale, Jandarmeria Dâmboviţa recomandă tuturor participanţilor să dea dovadă de un comportament civilizat pentru ca adunarea publică să se desfăşoare în condiţii de normalitate.
Totodată, reamintim cetățenilor că ne pot solicita cu încredere sprijinul când situația impune.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedentMesajul prefectului județului Dîmbovița, Claudia Gilia, cu ocazia Zilei Protecției Civile
Articolul următor3,13 % –  rata şomajului înregistrat în evidenţele AJOFM Dâmbovița în luna ianuarie 2023