Acasă Comunicat de presă Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmii dâmbovițeni la o acțiune de...

Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmii dâmbovițeni la o acțiune de protest avizată favorabil

14
0

Jandarmii dâmbovițeni vor asigura măsurile de ordine publică și protecția participanților pe timpul unei acțiuni de protest, care va debuta joi, 9 martie a.c., în fața Școlii Gimnaziale Valea Voievozilor, cu traseu de deplasare (partea pietonală) pe strada Gimnaziului – Calea Domnească și până la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița.

Adunarea publică din ziua solicitată a fost avizată favorabil în intervalul orar 13:00-16:00, organizatorii fiind obligați să ia toate măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legislației în vigoare.
Jandarmii dâmbovițeni vor relaționa permanent, prin echipele de dialog, cu organizatorii și vor acționa pentru asigurarea siguranței participanților și pentru prevenirea și combaterea incidentelor, care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică, astfel încât să fie luate măsuri adecvate pentru siguranța protestatarilor, dar și a celorlalți cetățeni.
Pe această cale, Jandarmeria Dâmboviţa recomandă tuturor participanţilor să să dea dovadă de un comportament civilizat pentru ca adunarea publică să se desfăşoare în condiţii de normalitate.
Totodată, reamintim cetățenilor că ne pot solicita cu încredere sprijinul când situația impune.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedentITM Dâmbovița – ”Egalitatea de șanse între femei și bărbați la locul de muncă trebuie să fie mai mult decât un slogan!”
Articolul următor„Ana Oprișoreanu, linie și culoare” – expoziție retrospectivă deschisă de azi la Muzeul de Artă din Târgoviște