Acasă Comunicat de presă Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmi la concertele ocazionate de „Zilele...

Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmi la concertele ocazionate de „Zilele Județului Dâmbovița”

6
0

Jandarmii dâmbovițeni vor fi prezenți în mijlocul participanților în zilele de 11, 12 și 13 iunie a.c., începând cu ora 19:00, la manifestările cultural-artistice desfășurate în zona „Ruine” din Parcul Chindia din Târgoviște, ocazionate de evenimentul  „Zilele Județului Dâmbovița”.

Pentru ca manifestările să decurgă în condiţii de siguranță, se vor constitui dispozitive de ordine publică, formate din efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, precum și ale altor instituții cu care se cooperează, care vor acționa în zonele de desfăşurare a activităților, dar şi în cele adiacente.

Principala misiune a jandarmilor dâmbovițeni, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii publice, va consta în asigurarea siguranței cetățenilor, precum și prevenirea faptelor de natură antisocială.

Pe această cale adresăm participanţilor la acest eveniment public următoarele recomandări preventive:

  • să respecte măsurile stabilite de organizatori și ale structurilor de ordine publică pe timpul derulării evenimentelor;
  • să evite împlicarea în conflicte de orice natură;
  • să acorde atenție copiilor pentru a nu exista riscul de a se rătăci în mulțime;
  • să semnaleze orice situație de pericol ori faptă antisocială la patrulele de ordine și siguranță publică aflate în misiune.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedentDin 10 iunie începe o nouă ediție Tezaur, cu dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an. Facilitate nouă pentru cei care vor să economisească!
Articolul următorAJOFM Dâmbovița anunță noi posturi disponibile pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă!