Acasă Consiliul Local Municipal Târgoviște Majoritatea PSD din CLM Târgoviște a aprobat ieri dublarea costurilor de reabilitare...

Majoritatea PSD din CLM Târgoviște a aprobat ieri dublarea costurilor de reabilitare și modernizare a stadionului Eugen Popescu!

121
0

Așa cum știți deja, www.sebitoriale.ro este un ziar dâmbovițean independent exclusiv online, care este dedicat 100 % cititorilor săi, din Târgoviște și întreg județul Dâmbovița, pentru a-i informa rapid și corect despre evenimentele care-i privesc. Așa că am fost singurul ziar local care a anunțat ședința ordinară de ieri a Consiliului Local Municipal Târgoviște, și ordinea de zi, care vă privea,  bineînțeles pe voi, toți târgoviștenii! Astăzi, a doua zi după ședință, suntem singurul ziar local care vă informează cu privire la rezultatul acestei ședințe. Nici măcar primarul în funcție și actual candidat la un nou mandat de primar nu a făcut public rezultatul ședinței convocate chiar de domnia sa și asta ar trebui să vă dea de gândit. E ceva ce nu vrea să știți? E ceva de ascuns? De ce nu vă anunță pe voi, târgoviștenii în numele cărora și pentru care sunt adoptate, de fapt, aceste hotărâri, despre ce s-a votat în ședința Consiliului Local Municipal Târgoviște?

Da, dacă am fi avut alegeri locale, la termen, în iunie, am fi avut, probabil, un alt primar și alți consilieri locali, probabil mai dedicați și mai responsabili față de târgovișteni. Informațiile publice despre ședințele Consiliului Local Municipal Târgoviște ar fi fost chiar publice, nu omise din agenda zilei!

La ședința ordinară de ieri a Consiliului Local Municipal Târgoviște,  toate proiectele de hotărâre propuse de actualul primar, jr. Cristian Daniel Stan, au fost votate de toți consilierii locali, numai două proiecte fiind adoptate numai de către majoritatea consilierilor pe care Partidul Social Democrat încă o mai are în CLM. Consilierii liberali au votat aproape toate hotărârile, cu excepția celei de la punctul 5, prin care s-a cerut consilierilor municipali să voteze pentru ”aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului „Reabilitare modernizare stadionul Municipal Eugen Popescu din Târgoviște”, de fapt, pentru dublarea costurilor de reabilitare a stadionului Eugen Popescu din Târgoviște, conform declarațiilor consilierilor liberali. Aceștia s-au abținut de la vot, dar proiectul a trecut, deci se pare că vor fi dublate cheltuielile prin votul consilierilor PSD. Consilierii liberali au votat împotrivă numai la punctul 8, ”Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea anexei 1 la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local prin atribuire directă, aprobat prin HCL nr. 134/28.02.2019.”

Vă retranscriem proiectul ordinii de zi al ședinței ordinare a CLM Târgoviște de ieri, cu speranța că transparența instituțională se va instaura cât mai repede la Primăria Târgoviște și Consiliul Local Municipal Târgoviște, în interesul public al târgoviștenilor!

PROIECTUL ORDINII DE ZI LA ȘEDINȚA ORDINARÄ A CONSILIULUI LOCAL MUNICIPAL TÂRGOVIȘTE DIN DATA DE 24.08.2020

1. Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcții al Teatrului Municipal „Tony Bulandra” Târgoviște.

2. Proiect de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr. 90/13.03.2017 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul „Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin reabilitarea, modernizarea și echiparea Grădiniței cu program prelungit nr. 13, din Târgoviște, Județul Dâmbovița”

3. Proiect de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr. 91/13.03.2017 privind aprobarea cofinanțării obiectivului de investiție: „Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin reabilitarea, modernizarea și echiparea Grădinitei cu program prelungit nr. 13, din Târgoviște, Județ Dâmbovita”.

4. Proiect de hotărâre H.C.L. nr. 17/31.01.2019 privind aprobarea studiului de fezabilitate a indicatorilor tehnico – economici pentru pentru modificarea obiectivul „Înființare și dotare Creșă – strada general I.E. Florescu din Municipiul Târgoviște”.

5. Proiect de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr. 304/29.07.2019 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului „Reabilitare modernizare stadionul Municipal Eugen Popescu din Târgoviște”

6. Proiect de hotărâre privind stabilirea limitelor mandatului reprezentantului Municipiului Târgoviște în Adunarea Generală a Asociaților la societatea Municipal Security S.R.L.

7. Proiect de hotărâre privind modificarea inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al Municipiului Târgoviște.

8. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea anexei 1 la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local prin atribuire directă, aprobat prin HCL nr. 134/28.02.2019.

9. Proiect de hotărâre aprobarea Procesului Verbal nr. 4 din data de 13.08.2020 al Comisiei de analiză repartizare a locuințelor sociale.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea Procesului-Verbal nr. 4 din data de 13.08.2020 al Comisiei de analiză și repartizare a locuintelor cu chirie pentru tineri prin A.N.L.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării unor locuințe ANL către actualii chiriași.

6 proiecte de hotărâre au completat ulterior Ordinea de zi, după cum urmează:

12. Proiect de hotărâre de acordare a titlului de Cetățean de onoare al municipiului Târgoviște domnului general de brigadă în retragere Pavel Babeu.

13. Proiect de hotărâre de acordare a titlului de Cetățean de onoare al municipiului Târgoviște post mortem domnului professor  Mihai Iugulescu.

14. Proiect de hotărâre privind stabilirea limitelor mandatului reprezentantului Municipiului Târgoviște în Adunarea Generală ordinară la Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița SA.

15. Proiect de hotărâre privind stabilirea limitelor mandatului reprezentantului Municipiului Târgoviște în Adunarea Generală extraordinară la Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița SA.

16. Proiect de hotărâre privind solicitarea Consiliului Local Muncipal Târgoviște de trecere  din domeniul public al județului Dâmbovița în domeniul public al municipiului Târgoviște a rețelei de iluminat stradal din bulevardul Regele Ferdinand Târgoviște.

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea coridorului de mobilitate integrat care să sprijine transportul public în comun de călători, circulația bicicliștilor și/sau circulația pietonilor.

Articolul precedentO nouă facilitate în Spațiul Privat Virtual – Plata în numele altei persoane decât titularul contului
Articolul următorPreședintele Consiliului Județean Dâmbovița a participat la inaugurarea noii fabrici IVECO din Petrești