Acasă Anunț important Mai sunt două zile de plată a impozitelor și taxelor locale fără...

Mai sunt două zile de plată a impozitelor și taxelor locale fără majorări de întârziere!

151
0

Nu uita, marți, 30 iunie, este ultima zi de plată, fără majorări de întârziere, a impozitelor și taxelor locale datorate către Primăria Municipiului Târgoviște pentru semestrul I al anului fiscal 2020. Tot marți, 30 iunie, este și ultima zi în care poți primi o bonificație de 10% din impozitul pe clădiri, terenuri, mijloace de transport sau taxă de habitat, dacă plătești pentru întregul an!

Așa că, planifică-ți pentru mâine, sau, cel târziu, poimâine, un drum la Serviciul de Impozite și Taxe Locale din str. Poet Grigore Alexandrescu, bl. E4, parter pentru a-ți plăti sumele aferente semestrului I al anului fiscal 2020 și a benefica de reducerea de 10 %, dacă achiți suma cuvenită pentru întreg anul! De la 1 iulie, dacă nu ai plătit, ți se vor calcula majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună, până la data plății!

E bine să știi și că impozitele și taxele locale se pot achita la ghișeele instituției în numerar sau cu cardul bancar, dar și prin ordin de plată, mandat poștal sau prin internet, la adresa –  www.ghiseul.ro  

Programul actual de încasări la ghișeele Serviciului de Impozite și Taxe Locale din str. Poet Grigore Alexandrescu, bl. E4, parter este:

– Luni, Miercuri, Joi, Vineri:  08.00 – 16.30

– Marți:  08.00 – 18.30                  

                 

Articolul precedent23 decese și 291 cazuri noi de îmbolnăvire în ultimele 24 de ore!
Articolul următor16 cazuri noi de coronavirus declarate în județul Dâmbovița!