Acasă Anunț important Luni, 13 noiembrie, în satele Tătărani, Priboiu și Căprioru, din comuna Tătărani,...

Luni, 13 noiembrie, în satele Tătărani, Priboiu și Căprioru, din comuna Tătărani, va fi întreruptă temporar furnizarea apei potabile!

53
0

Vă informăm că se întrerupe furnizarea apei potabile în satele Tătărani, Priboiu și Căprioru, din comuna Tătărani, în data de 13.11.2023, între orele 08:0016:00, pentru igienizarea rezervorului de apă potabilă.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile pentru a reduce la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectați de această întrerupere a furnizării apei potabile.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA SA

Foto: Sebitoriale

Articolul precedentAtenție, drum în lucru! Programul lucrărilor de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, în perioada 13 – 17 noiembrie 2023
Articolul următorMâine, 14 noiembrie, va fi inaugurat sediul Judecătoriei Târgoviște, după ample lucrări de consolidare și reparații capitale!