Acasă Compania de Apă La Valea Lungă nu va mai fi livrată apă în timpul nopții...

La Valea Lungă nu va mai fi livrată apă în timpul nopții până pe 24 iulie

95
0

Având în vedere condițiile meteorologice din ultima perioadă precum și prognoza pentru luna iulie care ne anunță o perioadă caniculară și săracă în precipitații, vă informăm că se întrerupe furnizarea apei, pe timpul nopții, în perioada 15.07.2022 – 24.07.2022, între orele 22:00 – 5:00, în comuna Valea Lungă, satele Valea Lungă Cricov, Moșia Mică, Gorgota, Stubeie-Tisa, Ogrea și Valea Mare pentru refacerea rezervei de apă.

Facem apel ca, în perioadele secetoase din an, populația să nu folosească apa potabilă pentru irigații ci doar în scop menajer.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA

Foto: Sebitoriale.ro

Articolul precedentInspectorii ANAF au desfășurat controale în luna iunie la peste 4.200 de contribuabili
Articolul următorSe caută asistenți personali profesioniști pentru adulții cu dizabilități din centrele rezidențiale ale DGASPC Dâmbovița