Acasă Poliția informează! La Târgul de la Corbii Mari nu toți participanții au înțeles să...

La Târgul de la Corbii Mari nu toți participanții au înțeles să respecte măsurile de protecție. 55 de amenzi date pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020.

140
0

Razie a polițiștilor dâmbovițeni la târgul săptămânal din localitatea Corbii Mari

În dimineata zilei de vineri, 06 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat o razie, pe raza localității Corbii Mari, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, menținerea unui climat de ordine si siguranță publică și prevenirea răspândirii infecției cu virusul Sars-CoV-2.

În urma activităților din teren, polițiștii au controlat 6 societăți comerciale, au verificat peste 100 de autovehicule și au au legitimat 96 de persoane.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 67 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 55 fiind pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Aceste acțiuni vor continua, polițiștii aflându-se permanent la datorie, pentru siguranța cetățenilor!

Articolul precedentPremiul Național pentru Poezie merge la Geoagiu – Hunedoara, cel pentru Proză, la Cluj, iar cel pentru Teatru, la Chișinău
Articolul următor9.937 cazuri noi de români infectați cu SARS CoV 2, 130 decese, 1048 pacienți la ATI