Acasă Anunț important La SPCRPCIV Dâmbovița se va lucra și în unele zile de sâmbătă!...

La SPCRPCIV Dâmbovița se va lucra și în unele zile de sâmbătă! Toate detaliile aici!

30
0

Se modifică programul de lucru al SPCRPCIV Dâmbovița

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor și pentru a se asigura desfășurarea în condiții normale a activității de preschimbare a permiselor de conducere, respectiv, înmatricularea vehiculelor sau transcrierea dreptului de proprietate a acestora, Prefectul județului Dâmbovița a dispus modificarea programului de lucru cu publicul în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița, în lunile aprilie și mai ale anului 2023, urmând ca instituția să desfășoare activități de lucru cu publicul după cum urmează:

  • Sâmbătă, 08 aprilie 2023, în intervalul orar 08.00-16.00;
  • Sâmbătă, 22 aprilie 2023, în intervalul orar 08.00-16.00;
  • Sâmbătă, 06 mai 2023, în intervalul orar 08.00-16.00;
  • Sâmbătă, 20 mai 2023, în intervalul orar 08.00-16.00.

”Măsura prelungirii programului de lucru se impune atât pentru evitarea supraaglomerării la ghișee și reducerea timpului de așteptare al solicitanților, cât și pentru desfășurarea activităților de lucru cu publicul pentru operațiunile de examinare a candidaților în vederea obținerii permisului de conducere. Din informațiile care ne-au fost transmise de către SPCRPCIV Dâmbovița, în acest moment timpul de așteptare al candidaților dintre proba teoretică și proba practică a examenului de obținere a permisului de conducere este de 46 de zile, iar programările online pentru operațiunile de înmatriculare sau transcriere a dreptului de proprietate sunt efectuate până la data de 17 mai 2023. Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița monitorizează permanent situația solicitărilor din cadrul Serviciului, iar în funcție de aceasta vom lua măsuri de adaptare a programului de lucru.

Vom informa cetățenii în legătură cu toate modificările ce vor surveni în programul de lucru cu publicul în cadrul SPCRPCIV Dâmbovița și depunem eforturi susținute pentru ca toate solicitările să fie soluționate în termen rezonabil.”

Prefectul Județului Dâmbovița, Claudia GILIA

Foto: Sebitoriale.ro

Articolul precedent„Agnus Dei. Mielul lui Dumnezeu. Cel ce ridică păcatul lumii” – o nouă expoziție organizată la Muzeul de Istorie din Târgoviște
Articolul următorATENȚIE! O nouă campanie de mesaje false  în numele ANAF, prin care se solicită achitarea unor sume de bani până în data de 8 aprilie