Acasă Poliția informează! La datorie zi și noapte, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și...

La datorie zi și noapte, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică

77
0

Acțiuni zilnice pentru siguranța cetățenilor

La data de 19 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

În ultimele 24 de ore, au fost organizate 41 de acțiuni punctuale în care au fost angrenați peste 300 de polițiști.

S-a procedat la legitimarea a 3.045 de persoane și verificarea a 248 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate.

De asemenea, au fost efectuate controale și pentru desfășurarea în siguranță a călătoriilor cu mijloacele de transport public în comun, fiind verificate 128 astfel de autovehicule.

Pentru neregulile constate, polițiștii au aplicat 303 sancțiuni contravenționale, în valoare de 13.500 de lei, 296 dintre acestea fiind pentru neportul măștii de protecție.

Totodată, în intervalul orar 23:00-5:00, polițiștii au acționat pentru verificarea respectării interdicțiilor privind circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, fiind depistate și sancționate 7 persoane pentru nerespectarea acestor măsuri.

Activitățile sunt desfășurate sub autoritatea Instituției Prefectului și în colaborare cu celelalte instituții cu atribuții în menținerea ordinii și siguranței publice.

Prioritatea forțelor de ordine este siguranța cetățenilor, astfel că acțiunile vor fi intensificate și în acest weekend, efectivele fiind permanent la datorie.

Articolul precedentButimanu, 3,67 cazuri, Bucșani, 3,43 cazuri, Pietroșița, 3.18 cazuri, I.L. Caragiale, 3,13 cazuri, Moroeni, 3.07 cazuri/1000 locuitori
Articolul următorPleci mâine în excursie în Munții Bucegi? Citește întâi recomandările jandarmilor montani!